Asunnon ostajan ja myyjän tietopankki

Asianajotoimisto Alfa Oy

Tämä on Asianajotoimisto Alfan talojuristien blogi, jota kirjoittavat asianajajat Tiina Koskinen-Tammi ja Leena Laurila.

Ilmoittaudu maksuttomiin webinaareihimme Tilaa maksuttomia oppaitamme

Kysely sisäilmaongelmista kärsivien oikeusturvasta asuntokaupassa

Sisäilmaongelmista kärsivien tukeminen ja auttaminen -hanke selvittää asunnon ostajan ja myyjän oikeusturvan ongelmia ja parannuskeinoja sisäilmaongelmatilanteissa, sekä asuntokaupan kuntoarviointikäytäntöjen nykytilannetta ja parannuskeinoja sisäilmaongelmien havaitsemiseksi ja ehkäisemiseksi.

Hanke on Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan VNTEAS rahoittama ja Hengitysliitto ry:n koordinoima tutkimushanke. Juridisesta osasta vastaamme me Asianajotoimisto Alfa Oy:ssä. Hankkeessa ovat mukana myös Terveyden ja hyvinvoinninlaitos THL sekä Asumisterveysliitto AsTe ry.

Asuntokaupan oikeusturvan nykytilanteen ongelmakohdista ja parannusehdotuksista on tehty kysely, johon toivotaan vastauksia asuntokaupan ja asuntokauppariitojen parissa työskenteleviltä asiantuntijoilta (mm. lakimiehet, kuntotarkastajat, muut rakennusalan asiantuntijat, kiinteistönvälittäjät) tai niistä muuten kokemusta omaavilta henkilöiltä. 

Kutsumme sinut vastaamaan kyselyyn tämän linkin kautta 31.5.2020 mennessä:

https://forms.gle/pPMzXK7gW81dyYvi9     

Kyselylinkkiä saa jakaa myös muille asiasta kiinnostuneille.

Vastaamalla kyselyyn voit auttaa sisäilmaongelmista kärsivien oikeusturvan kehittämisessä. Kiitos ajastasi!

<< Palaa edelliselle sivulle


Jaa sivu somekanavissasi: