Asianajotoimisto Alfa Oy

Meistä

Me Asianajotoimisto Alfassa olemme erikoistuneet asunto- ja kiinteistökauppariitoihin, kosteus- ja homevaurioihin sekä muihin asumiseen ja rakentamiseen liittyviin oikeudellisiin ongelmiin. Asianajajillamme on pitkä kokemus ja syvällinen asiantuntemus asumisen ja rakentamisen juridiikasta. Avustamme asiakkaitamme tällaisissa riita-asioissa jatkuvasti eri puolilla Suomea.  

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on asunto- tai kiinteistökauppaan tai asumiseen liittyvä ongelma!

Maksuton alkuneuvonta puhelimessa.

 

Tiina Koskinen-Tammi 

puhelin 03 3142 9000

sähköposti tiina.koskinen-tammi[at]alfalaw.com

Asianajotoimisto Alfan esittely
LinkedIn

 

Leena Laurila

puhelin 03 3142 9000

sähköposti leena.laurila[at]alfalaw.com

Asianajotoimisto Alfan esittely
LinkedIn

 

Kiinteistö- ja asuntoriidat ovat usein teknisesti monimutkaisia ja niissä on suuri taloudellinen intressi. Asianajajamme ovat perehtyneet mm. kosteus- ja mikrobivaurioihin, sisäilmaongelmiin ja terveyshaittoihin. Hallitsemme oikeuskäytännön lisäksi aiheeseen liittyvät rakennustekniset käsitteet. Tämä on välttämätöntä, jotta asiakkaan asiaa voi hoitaa onnistuneesti. 

Meillä on laaja yhteistyöverkosto, johon kuuluu mm. rakennusterveysasiantuntijoita, muita rakennusalan asiantuntijoita sekä mikrobiologian asiantuntijoita eri puolilta Suomea. Erityisesti teknisesti monimutkaisessa asiassa on tärkeää tehdä yhteistyötä pätevien ja kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa asiantuntijoiden löytämisessä. 

Asianajajamme ovat kirjoittaneet aihepiiristä myös kirjoja ja artikkeleita sekä toimineet v. 2010-2013 Ympäristöministeriön Kosteus- ja hometalkoiden Asuntokaupan turvan parantaminen -hankkeen vetäjinä. Tiina Koskinen-Tammi on väitellyt oikeustieteen tohtoriksi kosteus- ja homevaurioihin liittyvistä riitajutuista v. 2004. Hän pitää vuosittain paljon koulutuksia aihepiiriin liittyen. Seuraamme jatkuvasti alan kehitystä ja oikeuskäytäntöä ja pyrimme myös vaikuttamaan kehitykseen osallistumalla uudistushankkeisiin. 

Myös toimistomme muilla asianajajilla on syvällistä asiantuntemusta rakentamiseen ja maankäyttöön liittyvistä oikeudellisista kysymyksistä.

Toimistomme sijaitsee Tampereella, mutta hoidamme asioita ympäri Suomea. Tarvittava yhteydenpito onnistuu pääosin puhelimitse, sähköpostilla tai videoneuvottelulla, yleensä vain katselmus tai oikeudenkäynti edellyttää käyntiä paikan päällä kohteessa. Suuri osa asioista saadaan sovittua ilman oikeudenkäyntiä. Konsultoimme mielellämme jo ennen kaupantekoa ja avustamme kaupan ehtojen laadinnassa, jotta myöhemmiltä riidoilta vältyttäisiin. Jos ongelmatilanne kuitenkin syntyy, avustamme niin ostajia, myyjiä kuin muitakin riidan osapuolia. 

Meidän puoleemme kannattaa kääntyä mahdollisimman varhain, kun jokin oikeudellinen asia mietityttää. Autamme selvittämään, onko asiassa syytä ryhtyä toimenpiteisiin, ja neuvomme eteenpäin. Alkuneuvonta puhelimitse on maksutonta. 

 

 


Jaa sivu somekanavissasi: