Asunnon ostajan ja myyjän tietopankki

Asianajotoimisto Alfa Oy

Tämä on Asianajotoimisto Alfan talojuristien blogi, jota kirjoittavat asianajajat Tiina Koskinen-Tammi ja Leena Laurila.

Ilmoittaudu maksuttomiin webinaareihimme Tilaa maksuttomia oppaitamme

Valitse ongelmaasi erikoistunut asianajaja

Kun etsit itsellesi oikeudellista apua asuntokauppariitaan tai muuhun oikeudelliseen ongelmaasi, varmista, että valitsemallasi juristilla on asiantuntemusta ja kokemusta juuri kyseisestä aihepiiristä. Maantieteellisesti tai sukulaissuhteeltaan Sinulle lähin juristi ei välttämättä aina ole paras vaihtoehto.

Asianajajat ja muut juristit avustavat asiakkaitaan monenlaisissa oikeudellisissa ongelmissa. Nykypäivänä on selvää, ettei yksi juristi voi hallita sujuvasti kaikkia oikeudenaloja kiinteistökauppariidoista liikejuridiikkaan tai perheoikeudesta konkursseihin. Pienemmällä paikkakunnalla juristin on hoidettava laajasti erilaisia asioita, mutta me Alfassa uskomme erikoistumiseen. Asiakasta pystyy avustamaan parhaiten, kun on perehtynyt aihepiirin syvällisesti ja keskittyy siihen, mitä osaa. Meillä Alfassa on kolme painepistealuetta, joihin keskitymme: kiinteistöt ja rakentaminen, perhe- ja perintöoikeus sekä liikejuridiikka. 

Kiinteistö- ja asuntoasioiden "hometiimimme" hoitaa asiakkaidemme asuntokauppariitoja ja muita asumiseen liittyviä oikeudellisia asioita ympäri Suomen, myös pienemmillä paikkakunnilla. Välimatkasta ei yleensä aiheudu asiakkaalle merkittävästi lisäkustannuksia, sillä yhteydenpito asiakkaan kanssa hoidetaan nykyään pääosin puhelimitse, sähköpostilla tai videoneuvotteluilla. Paikan päällä on tarpeen käydä lähinnä silloin, jos kiinteistöllä pidetään katselmus, tai jos asia etenee oikeuteen asti, matkustetaan käräjille. Jos asia on edennyt oikeuteen asti, matkakulut muodostavat vähäisen osan kokonaiskustannuksista. Kuten moni esiintyvä artisti, mekin pidämme Tampereen sijaintia loistavana "lähteä keikalle" eri puolille Suomea. Tampereelta on hyvät liikenneyhteydet sekä pääkaupunkiseudulle että maakuntiin. Suosimme matkustamisessa junaa ja muita julkisia kulkuvälineitä, kun se on mahdollista. 

Kuvissa muutamia oikeustaloja käräjäreissuiltamme viimeisen vuoden ajalta: Vaasa, Pori, Kokkola, Ylivieska, Raasepori, Iisalmi 

 

Jos sinulla on asumiseen liittyvä oikeudellinen ongelma, ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla tai jätä yhteydenottopyyntö tällä sivulla. Alustava neuvonta on maksutonta ja sen aikana voimme kartoittaa, miten voimme auttaa sinua. 

 

<< Palaa edelliselle sivulle


Jaa sivu somekanavissasi: